BI alkalmazások fejlesztése mobil eszközökre workshop

A másfél órás workshop résztvevői betekintést kaphatnak a mobil BI fejlesztés sajátosságaiba  a MicroStrategy Mobile platform segítségével. A MicroStrategy erre a területre különös hangsúlyt fektet, a mobil készülékeket, mint az információterítés eszközét a legfontosabb IT platformnak tartja.

Célközönség

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, aki gondolkodtak már rajta, hogy mobil készülékükön is szeretnék látni azokat az adatokat, információkat melyeket napi munkájuk során használnak. A bemutatott fejlesztő eszközzel a BI funkcionalitáson túl multimédia tartalmak megosztásával és mobil készülékről indítható tranzakciók fejlesztésének lehetőségével is megismerkedhetnek. Ajánljuk tehát mindenkinek, akik szeretnék megtudni, hogy mobil készülékük hogyan könnyítheti meg a mindennapi munkájukat.

Tematika

  • A MicroStrategy Mobile bemutatása
  • A mobil fejlesztés lépéseinek áttekintése
  • A fejlesztői felület megismerése
  • Fejlesztői eszköztár (widgetek)
  • Mobil dashboard készítése

Lebonyolítás

Az előadások mellett az oktató által bemutatott esettanulmányok szerepelnek a workshop programjában. A résztvevők megkapják az oktatási anyag összefoglalóját PDF formátumban.

Előfeltételek

Saját számítógépre telepített VMware Playerrel szükséges, melyen az előadótól kapott virtuális gépet kell futtatni.

A workshop előadója

A BiXPERT Kft. vezető tanácsadója, aki évtizedes tapasztalattal rendelkezik a BI területén és több mobil fejlesztést valósított már meg hazai ügyfeleknél.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.