Az Innovatív BI konferenciához kapcsolódóan dashboard készítő pályázatot hirdetünk a  következő feltételekkel:

 1. A pályaműveket  egy egységes adatbázis adatain kell elkészíteni, amelyet a szervező bocsát a pályázók rendelkezésére szöveges állomány(ok) formájában.
 2. A pályaművek bármilyen saját készítésű, ingyenes vagy kereskedelmi forgalomban kapható BI eszközzel elkészíthetőek
 3. Az elkészítésre egy hét áll rendelkezésre, 2012. november 12. és november 18. között. A szervezők november 12-én (hétfőn) bocsátják a pályázat résztvevői számára a forrásul szolgáló adatokat, a kész pályaműveket  november 18-án (vasárnap) éjfélig kell leadni.
 4. Publikus webes szoftverrel készített dashboard esetén elegendő a pályamű elérhetőségét és egy rövid leírást beadni. Csak saját környezetében futtatható dashboard esetén egy részletesebb, képernyőképeket is tartalmazó leírást kell benyújtani, amely alapján a dashboard megjelenése és működése jól megítélhető.
 5. A beérkezett pályaművek előzsűrizésen esnek át, amelyre november 19-én kerül sor.  Az elbírálás fő szempontjai az ötletesség, az alkalmazott vizuális megoldások igényessége, és a dashboard által biztosított elemzési lehetőségek minősége.
 6. A legérdekesebbnek ítélt pályaműveket a szerzők bemutathatják november 20-án az Innovatív BI konferencián. A bemutató terjedelme 5-10 perc.
 7. A részvétel feltétele 10.000 forint adminisztrációs díj megfizetése, amelyet a szervezők a konferencia közönsége által legjobbnak ítélt pályamű díjazására fordítanak.  A részvételi díj megfizetése alól a szervezők méltányossági alapon felmentést adhatnak, támogatva ezzel többek között a  magánszemélyek és diákok részvételét a pályázaton.  Az Innovatív BI  konferencia delegáltjai  számára a pályázás  ingyenes.
 8. A részvételi szándékot legkésőbb 2012. november 16-igemail útján jelezni kell a szervezők számára a konferencia@biconsulting.hu címen, ennek hiányában a beadott pályaművek érvénytelennek minősíthetőek. Kérjük, hogy a jelentkezés során adják a következőeket:
  • Milyen eszközzel készül a pályamű?
  • Elérhető lesz-e publikusan az interneten?
  • Kér-e a pályázó felmentést a részvételi díj megfizetése alól?
 9. A pályázati kiírás módosításának jogát a szervező fenntartja.

Forrásadatok

A pályázatok elkészítéséhez használandó adatok itt találhatóak.

Néhány szóba jöhető eszköz

Jelentkezés módja

A részvételi szabályzat 8. pontjának megfelelően november 15-ig november 16-ig email útján.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket ugyanezen az email címen, illetve az oldalhoz írt kommentben várjuk.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.