Regisztráció

Részvételi díj

A konferenciára három különböző típusú regisztrációs lehetőséget kínálunk:

1. Részvétel csak a workshop napon (hétfő, november 19.) : 24.000 Ft + ÁFA.
2. Részvétel csak a konferencia fő napján (kedd,  november 20.): 48.000 Ft + ÁFA.
3. Részvétel mindkét napon (november 19-20.) : 60.000 forint + ÁFA.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Kedvezmények

Korai regisztrációs kedvezmény
Október 19-ig történő jelentkezés esetén a részvételi díjból 25% kedvezményt biztosítunk mindhárom csomag esetében.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha  egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő árából. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést.

Diákkedvezmény
Az innováció egyik legfontosabb forrása az egyetemi szféra, ezért a felsőoktatási intézmények hallgatói a konferenciát 50%-os kedvezménnyel látogathatják. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a hallgatói jogviszonyt igazolni.

Egyéb feltételek

A jelentkezés lemondása 2012. október 31-ig díjtalanul, november 15-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog átruházható. A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza. A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze.

 

Tovább a regisztrációhoz

 


Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.